Over deze site

Deze site laat o.a. de Voorouders zien van de Familie de Bood. Ook zijn er twee Parentelen van Been en Groot te bekijken!

Onder menuknop Genealogie:

  1. Genealogie/The Next Generation> zijn bijna alle gegevens te bekijken. Alleen de gegevens van personen die nog leven zijn alleen te zien als je aangemeld bent. Vraag hiervoor op het aanmeld formulier van TNG een gebruikersnaam en wachtwoord aan.
  2. Genealogie/Parenteel de Bood>een versie die door iedereen te bekijken is. In verband met de privacy zijn de namen en data van nog levende personen niet vermeld. Deze kunnen wel bekeken worden onder Genealogie: Genealogie/Uitgebreid (inloggen) zie bij 3.
  3. Genealogie/Uitgebreid(inloggen)> zijn een compleet Parenteel van Familie de Bood, Been en Groot te zien. Hiervoor kun je een gebruikersnaam en wachtwoord aan vragen door een mailtje te sturen via de link “Contact” rechts boven elke pagina van deze website. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een mail met daarin een wachtwoord. Dit wachtwoord kun je wijzigen als je ingelogd bent, door rechts boven op je gebruikersnaam te klikken en dan te kiezen voor “Mijn profiel wijzigen”

Onder menuknop Foto’s

  1. Fotoalbums met oude foto’s van mijn tak van de familie de Bood, aangevuld met een enkele andere tak.
  2. Fotoalbum met foto’s van de familie Been

 

Reacties zijn gesloten.